25. 04. 2024

Vodja Službe za operativo Komisije za preprečevanje korupcije (Komisija) Katja Mihelič Sušnik je danes o institutih Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK) usposabljala vodilne in vodstvene delavce RTV Slovenija.

Več
28. 03. 2024

Vodja Službe za nadzor na Komisiji za preprečevanje korupcije (Komisija) Katja Mihelič Sušnik je danes v prostorih Policijske akademije Tacen usposabljala javne uslužbence Ministrstva za notranje zadeve na temo korupcijskih tveganj pri javnem naročanju in institutov Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK).

Več
26. 03. 2024

Predsednik Komisije za preprečevanje korupcije je danes nagovoril vodje slovenskih zdravstvenih zavodov v okviru Šole vodenja v zdravstvu, ki jo organizira Združenje zdravstvenih zavodov Slovenije.Dr. Robert Šumi je udeležence nagovoril na temo vodenja z integriteto in zgledom, s poudarkom na pomenu pomenu osebne in poslovne integritete vodje oziroma posameznika na položaju, etike vodje in...

Več
21. 03. 2024

Predstavnika Komisije za preprečevanje Korupcije (Komisija) sta danes na daljavo izvedla usposabljanja Inšpektorata Republike Slovenije za infrastrukturo na temo institutov Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK) in Inšpektorara Republike Slovenije za naravne vire in prostor o določbah Zakona o zaščiti prijaviteljev (ZZPri).

Več

Novice pred 1. 1. 2024 so dostopne na arhivski spletni strani.