Prihajajoči dogodek

Spletni seminar: Usposabljanje za zaupnike po ZZPri

avg 2024
08 čet

brezplačno spletno usposabljanje

08. 08. 2024 10:00

Usposabljanje za zaupnike po ZZPri

Datum: četrtek, 8. 8. 2024, ob 10. uri
Lokacija: spletno usposabljanje preko aplikacije Zoom
Ciljna skupina: zaupniki po ZZPri
Predavatelj: Gregor Pirjevec, vodja Centra za zaščito prijaviteljev, Komisija za preprečevanje korupcije

Kontakt:
Maja Divjak
anti.korupcija@kpk-rs.si
+386 70 892 804

Vabimo vas na brezplačni spletni seminar Usposabljanje za zaupnike po ZZPri, ki bo v četrtek, 8. 8. 2024, ob 10. uri preko aplikacije Zoom. Usposabljanje bo vodil Gregor Pirjevec, vodja Centra za zaščito prijaviteljev na Komisiji za preprečevanje korupcije.

Na usposabljanju bodo predstavljene naloge zaupnika v zvezi s sprejemom notranjih prijav, komunikacijo s prijaviteljem, obravnavo notranjih prijav, izdelavo končnega poročila in svetovanjem prijaviteljem v primeru povračilnih ukrepov, skupaj s konkretnimi primeri iz prakse. Predavatelj bo podal tudi odgovore na vaša vprašanja. Z namenom, da usposabljanje poteka čim bolj konstruktivno, tvorno in ciljno usmerjeno, vas zato prosimo, da nam skupaj s prijavo s spodnjim obrazcem posredujete tudi morebitna vprašanja.

Vsi prijavljeni boste pravočasno na svoj elektronski naslov prejeli spletno povezavo za udeležbo. Če potrebujete dokazilo o prisotnosti, lahko uporabite e-pošto s prijavnimi podatki na usposabljanje.

Po prijavi boste prejeli avtomatsko potrditev na elektronski naslov. Če sporočila slučajno niste prejeli, nas prosimo kontaktirajte na e-naslov anti.korupcija@kpk-rs.si.

Pridržujemo si pravico do odpovedi usposabljanja v primeru manj kot 20 prijavljenih udeležencev.

Urnik:

10:00 - 11:00 – Vloga in naloge zaupnika po ZZPri
11:00 - 11:15 – Odmor
11:15 - 12:00 – Primeri iz prakse in vprašanja

Polja, označena z zvezdico *, so obvezna. Prijava