18. 10. 2024

Predsednik Komisije za preprečevanje korupcije (Komisija) dr. Robert Šumi se je danes v Portorožu udeležil 50. Dnevov slovenskih pravnikov. Drugi dan največjega srečanja pravnikov v Sloveniji je nastopil kot govorec in vodja sekcije Pravni vidiki integritete, odgovornosti in transparentnosti pri razpolaganju z javnimi sredstvi.

Več
16. 10. 2024

Včeraj se je v Kulturnem inkubatorju MKC Maribor odvijal dogodek "Integriteta = MVP – dialog mladih in odločevalcev", ki sta ga organizirala Mreža MaMa in MKC Maribor. Udeležence dogodka je nagovorila namestnica predsednika Komisije za preprečevanje Korupcije Tina Divjak.

Več
07. 10. 2024

Danes so se v prostorih Komisije za preprečevanje korupcije (Komisija) sestali deležniki projekta Integriteta: skupni cilj generacij (projekt) z namenom pregleda dosedanjega dela in dosežkov ter načrtovanja prihodnjih aktivnosti.

Več
04. 10. 2024

Namestnik predsednika Komisije za preprečevanje korupcije David Lapornik se je včeraj v Bruslju udeležil drugega plenarnega srečanja Evropske protikorupcijske mreže (European Network Against Corruption). Srečanje je potekalo na temo upravljanja korupcijskih tveganj in identifikacije visoko tveganih področij v EU, prikazanih je bilo nekaj dobrih praks boja proti korupciji oseb vodstvenih...

Več

Novice pred 1. 1. 2024 so dostopne na arhivski spletni strani.