Pretekli dogodek

Splošno usposabljanje o Zakonu o zaščiti prijaviteljtev

maj 2024
31 pet

spletni dogodek

31. 05. 2024 10:00

Splošno usposabljanje o zaščiti prijaviteljev

Datum: petek, 31. 5. 2024, ob 10. uri
Lokacija: spletno usposabljanje preko aplikacije Zoom
Ciljna skupina: javni in zasebni sektor
Predavatelj: Gregor Pirjevec, vodja Centra za zaščito prijaviteljev, Komisija za preprečevanje korupcije

Kontakt:
Maja Divjak
anti.korupcija@kpk-rs.si
+386 70 892 804

Vabimo vas na brezplačno spletno usposabljanje o Zakonu o zaščiti prijaviteljev, ki bo v petek, 31. 5. 2024, ob 10. uri preko aplikacije Zoom. Usposabljanje bo vodil Gregor Pirjevec, vodja Centra za zaščito prijaviteljev na Komisiji za preprečevanje korupcije.

Na usposabljanju bodo predstavljeni splošni pojmi in namen zakonske ureditve področja zaščite prijaviteljev, vzpostavitev notranje poti za prijavo, naloge zaupnika in obravnava notranjih prijav, postopek z zunanjo prijavo ter pristojnosti Komisije za preprečevanje korupcije. Dotaknili se bomo tudi zaščitnih in podpornih ukrepov. Namenjeno je vsem zaposlenim v javnem in zasebnem sektorju.

Z namenom, da usposabljanje poteka čim bolj konstruktivno, tvorno in ciljno usmerjeno, vas prosimo, da nam predhodno posredujete morebitna vprašanja, na katera bomo skušali odgovoriti med izvedbo usposabljanja.

Na usposabljanje se prijavite s spodnjim obrazcem, kamor vpišete tudi morebitna vprašanja. Prijave sprejemamo do 31. 5. 2024, število mest na usposabljanju pa je omejeno na 100 udeležencev. Pridržujemo si pravico do odpovedi usposabljanja v primeru manj kot 20 prijavljenih udeležencev. Vsem prijavljenim bomo hkrati s prijavo na usposabljanje na elektronski naslov poslali spletno povezavo za udeležbo. Če potrebujete dokazilo o prisotnosti, lahko uporabite e-pošto s prijavnimi podatki na usposabljanje.

Po prijavi boste prejeli avtomatsko potrditev prijave na elektronski naslov. Če sporočila niste prejeli, nas prosimo kontaktirajte na e-naslov pr.korupcija@kpk-rs.si.

Vsi, ki uporabljate gov.si domeno in se prijavljate na dogodke Komisije, zaradi tehničnih omejitev, s katerimi se soočamo od vzpostavitve sistema razpošiljanja avtomatskih emailov (ponudnik Brevo), ne boste prejeli potrditvenega elektronskega sporočila, kar urejamo z Ministrstvom za digitalno preobrazbo. Vse prijave sicer beležimo v referenčni tabeli, tako da boste vsekakor pravočasno prejeli povezavo za dostop do usposabljanja oziroma dogodka, na katerega ste se prijavili. Hvala za razumevanje.

URNIK:

Ura | Vsebina

10:00 – 11:00 | Splošno o ZZPri
11:00 – 11:15 | Odmor
11:15 – 12:00 | Zaključek, vprašanja in odgovori

Splono Usposabljanje Zzpri Pasica
Polja, označena z zvezdico *, so obvezna. Prijava