Pretekli dogodek

Splošno usposabljanje s področja Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije

jun 2024
06 čet

spletni dogodek

06. 06. 2024 10:00

Splošno usposabljanje s področja Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije

Datum: četrtek, 6. 6. 2024, ob 10. uri
Lokacija: spletno usposabljanje preko aplikacije Zoom
Ciljna skupina:
javni uslužbenci in funkcionarji
Predavateljica: Katja Mihelič Sušnik, vodja Službe za operativo, Komisija za preprečevanje korupcije

Kontakt:
Maja Divjak
anti.korupcija@kpk-rs.si
+386 70 892 804

Vabimo vas na brezplačno spletno usposabljanje o Zakonu o integriteti in preprečevanju korupcije, ki bo v četrtek, 6. 6. 2024, ob 10. uri preko aplikacije Zoom. Usposabljanje bo vodila Katja Mihelič Sušnik, vodja Službe za operativo na Komisiji za preprečevanje korupcije.

Na usposabljanju bodo predstavljene osnove posameznih institutov, ki jih ureja Zakon o integriteti in preprečevanju korupcije, skupaj s konkretnimi primeri iz prakse. Namenjeno je vsem javnim uslužbencem in funkcionarjem.

Z namenom, da usposabljanje poteka čim bolj konstruktivno, tvorno in ciljno usmerjeno, vas prosimo, da nam predhodno posredujete morebitna vprašanja, na katera bomo skušali odgovoriti med izvedbo usposabljanja.

Na usposabljanje se prijavite s spodnjim obrazcem, kamor vpišete tudi morebitna vprašanja. Prijave smo sprejemali do vključno 3. 6. 2024. Prijave so tako zaključene.

Vsi prijavljeni bodo dva dni pred usposabljanjem na elektronski naslov prejeli spletno povezavo za udeležbo. Če potrebujete dokazilo o prisotnosti, lahko uporabite e-pošto s prijavnimi podatki na usposabljanje.

Po prijavi boste prejeli avtomatsko potrditev prijave na elektronski naslov. Če sporočila niste prejeli, nas prosimo kontaktirajte na e-naslov pr.korupcija@kpk-rs.si.

Vsi, ki uporabljate gov.si domeno in se prijavljate na dogodke Komisije, zaradi tehničnih omejitev, s katerimi se soočamo od vzpostavitve sistema razpošiljanja avtomatskih emailov (ponudnik Brevo), ne boste prejeli potrditvenega elektronskega sporočila, kar urejamo z Ministrstvom za digitalno preobrazbo. Vse prijave sicer beležimo v referenčni tabeli, tako da boste vsekakor pravočasno prejeli povezavo za dostop do usposabljanja oziroma dogodka, na katerega ste se prijavili. Hvala za razumevanje.

URNIK: Ura | Vsebina

10:00 – 12:00 | Nasprotje interesov, omejitve poslovanja, darila, lobiranje
12:00 – 12:15 | Odmor
12:15 – 13:00 | Integriteta in kršitve v praksi

Dostop do usposabljanja in navodila za slušatelje usposabljanja

Povezava: https://us06web.zoom.us/j/81914205702?pwd=ziPlpvBxpYliWPbbx9TuYdyHCMJwgc.1, Meeting ID: 819 1420 5702, Passcode: KPK

Kliknite na zgornjo povezavo in se tako pridružite usposabljanju z aplikacijo Zoom. Odprlo se vam bo dodatno okno in aplikacija Zoom se bo prenesla na vašo napravo. Če je Zoom že nameščen na vaši napravi, izberite aplikacijo in kliknite Launch meeting. Po pridružitvi, prosimo, vnesite vaše pravilno polno ime in priimek, da vas bomo lahko prepoznali kot predavatelja ali udeleženca.

Prosimo vas, da imate med dogodkom kamere prižgane, mikrofone pa ugasnjene (opcija microphone turned off).

Po koncu predstavitve bo čas za krajšo razpravo, zato vas vabimo, da vaša vprašanja vpišete v klepet (opcija chat) ali pa jih z dvigom roke zastavite v živo. Prosim sledite urniku, ki je objavljen

Splono Usposabljanje Zintpk Pasica