Prijava na novice in KPK Vestnik

Na prejemanje našega mesečnika – KPK Vestnika se prijavite z izpolnitvijo spodnjih polj. V naslednjem koraku boste svoj elektronski naslov dodatno potrdili prek povezave, ki jo boste po potrditvi vpisanih podatkov prejeli v svoj elektronski poštni predal. Potrditev morate izvesti v 48 urah, v nasprotnem primeru boste morali postopek ponoviti.

S posredovanjem elektronskega naslova soglašam, da komisija moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novicah (zlasti s področja dela komisije in ostalih novic, aktualnih za delo komisije) oziroma KPK Vestnika. Seznanjen/a sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem, in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo (če povezave za izpis nimate več si jo lahko ponovno pošljete s ponovnim vnosom vaše e-pošte).

Pojasnilo:
Komisija bo elektronske naslove skrbno varovala v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Za prijavo na novice oziroma KPK Vestnika komisija uporablja strogi sistem predhodne odobritve uporabe elektronskega naslova (t. i. opt-in), kar pomeni, da novice oziroma KPK Vestnik pošilja zgolj osebam, ki so se predhodno izrecno strinjale, da jih želijo prejemati.