Aktualna navodila za obiskovalce za omejitev posledic koronavirusa

Spoštovani obiskovalec/obiskovalka,

zaradi preprečitve ponovnih izbruhov okužb in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 vas obiskovalke in obiskovalce Komisije za preprečevanje korupcije (v nadaljevanju: Komisije) obveščamo, da je v skladu z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Uradni list RS, št. 146/21, z dne 11. 9. 2021) od vključno 15. 9. 2021 dalje tudi pri nas potrebno izpolnjevati pogoj PCT (prebolevnost, cepljenje ali testiranje).

Pred vstopom v naše poslovne prostore bo pri vsakem obiskovalcu/obiskovalki preverjeno izpolnjevanje pogoja PCT ob predložitvi veljavnega osebnega dokumenta. Obiskovalkam/obiskovalcem, ki pogoja PCT ne bodo izpolnjevali, vstop v naše prostore ne bo omogočen.

Razkuževanje rok pred vstopom v naše poslovne prostore je obvezno, prav tako tudi nošenje zaščitne maske v poslovnih prostorih Komisije. Prosim vas, da v naše poslovne prostore vstopate oziroma izstopate posamično ter upoštevate varno razdaljo (najmanj 1,5 m).

Za vaše razumevanje in dosledno upoštevanje ukrepov se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Komisija za preprečevanje korupcije

Aktualna navodila za obiskovalce za omejitev posledic koronavirusa
Pomakni se na vrh